top of page
DSC_2928.jpg

-The Life Coach-

"Jos osaat kysyä, tiedät vastauksen"

PASISTI

VIDEO

Ammatillinen ja henkilökohtainen kehitys

etevät aina käsi kädessä.

Kenelle

Yrittäjätaustani vuoksi Life Coach fokukseni on startup yrittäjät founder / CEO- tasolla.  

Katso Linkedin profiilini tästä.

Life Coachaukseni keskittyy ammatilliseen kasvuun henkilökohtaisen kasvun kautta. Kokemukseni on, että suurin syy yrityksen perustajien uupumisiin / konkurssiin / sisäisiin riitoihin johtuu henkilökohtaisen kasvun puutteesta kun samaan aikaan haetaan kasvua yrityksen puitteissa.

Mitä

"When you need a "mirror" to help you realigning the true you with your life, Pasi is the best talking "mirror" you could find, as he will use his wisdom and empathy to walk you through the road. And most importantly, he understands you , even if you come from Asian culture like me." -Rosanne/China

Pasi on tukenut toimitusjohtajauraani monella tavalla. Hän on innostava sparraaja ja virallisemman coaching-prosessin aikana hänen ammattimaiset ja persoonalliset työtavat laittoivat sopivasti ajattelemaan. Pasin jämpti asenne tuki myös siinä etteivät asiat jääneet minulla vain ajattelun tasolle vaan menivät myös käytäntöön. Taina / Suomi

Valmennus

Peruspaketti sisältää:

Veloituksettoman tutustumisen 30min. Valmennusta 4 x max. 90min. Jälkipuinti 30min myöhemmin.

 

Kesto:

Asiakkaan mukaan, mutta parhaat tehot saa 2-3 viikon valmennusvälillä.

Muuta:

Jokainen valmennus sisältää kotitehtäviä, joiden tekoon menee noin 2h/kerta. Kaikki keskustelut johtavat johonkin               konreettiseen tekemiseen, joka käydään läpi valmennuksen aikana.

 

Hinta:

Asiakas määrää hinnan. Minimikustannus on 1€.

Metodi Stetson

Olen huono seuraamaan ennalta päätettyä suunnitelmaa. Kaikki riippuu siitä miten asiat etenevät ja sen mukaan mukaillaan valmentamista. Usein sisäinen ääneni kutsuu minua kokeilemaan jotain uutta ja vielä sellaista mitä en ole koskaan aiemmin testannut.

Jokaisella on oma uniikki tapa lähestyä vaikeita asioita ja siksi valmennus on mukautettava tapauskohtaisesti.

Tälle olen antanut nimen "metodi Stetson".

DSC_2964 copy.jpg

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä!

IMG_9191 (1).jpeg

Ehkä kiva tietää

Olen kolmen aikuisen lapsen isä, naimisissa 2. kertaa, matkustanut 80 eri maassa. Toimin aktiivisesti impakti- sijoittajana ja portfoliossani on 30+ startuppia. Takana on myös kaksi konkurssia. Liikun pyörällä / sähköllä ja asustelen Helsingissä. Harrastan musiikkia ja tiimiliikuntaa. Haastan itseäni ja pyrin kehittymään joka vuosi jollain saralla. Nyt on menossa NLP Trainer opinnot. 

Life Coach Blogi

bottom of page