top of page

The Keikka - Done!

Jotenkin "The Keikka" saatiin sittenkin kasaan. Viime viikolla odottelin vielä viimeisiä "fataalisia" tapahtumia ja lauantaina lueskelin ihmisten peruuttamisia oireiden takia.


Silti olin koko viikon rauhallinen. Tiesin jotenkin, että reilu kolme vuotta sitten aloittamani AA-matka (Audial Awakening) saadaan jollekin "väliaika-asemalle". Ymmärsin myös, että kaikkien vastoinkäymisten oli vain määrä tulla ja niillä oli selkeä viesti ja merkitys.


Saimme kaikki viime tipassa valmiiksi. Puolet keikan biiseistä vedettiin tuntia ennen vieraiden tuloa ensi kerran läpi. Kyllä Ihme4set-bändi hoitaa aina hommansa, mutta heikoimman lenkin (=Pasisti) ajaminen sisään vaati oman veivauksensa.


Ja sitten se alkoi. Ihmisiä alkoi vaan ilmestyä ja monet teistä olivat viime tipan ilmoittautuneita, joista minulla ei ollut mitään tietoa. Miten ihanaa oli ottaa teidät kaikki ovella vastaan ja halata pitkään.


Ilta oli pitkä ja nautinnollinen. Jotenkin rauhallisuuteni vaan jatkui pienestä esiintymispelosta huolimatta. En ole koskaan kokenut vastaavaa. En edes ottanut kuvia sillä en halunnut astua pois kuplasta hetkeksikään.


The Keikka taltioitiin ja se tulee tälle sivustolle ennen kesää.


Tässä vaiheessa nousee järjetön kiitollisuus kaikille tilaisuuden mahdollistajille ja AA-matkan aikana tukensa minulle tarjonneille.


Ja sitten vielä niin paljon ihanaa jengiä tuli paikalle. Tilaisuus ei ollut Pasistin keikka, se oli meidän kaikkien keikka. Itse toimin vain tilaisuuden fasilitaattorina ja ainoa tavoitteeni oli jakaa melodisia ajatuksiani ja tarjota tila, joka ehkä herättivät kuulijoissa jotain...raottivat ovea johonkin...kohti sitä oikealta tuntuvaa jotakin.


Ja rahat jotka ystävällisesti maksoitte "pääsylippuina" tuloutetaan sellaisenaan Ukrainaan Unicefin kautta.


Always love'ya !


Menossa "Kaikki on jo"Illan musiikin superstar: Ihme4set


Erään "tuntemattoman" koulutusryhmän yhteiskuva

Comentarios


bottom of page