top of page

Sitku

Jossain vaiheessa NLP-matkalla Pasistille iski tunne sanoittaa tässä hetkessä elämisen tärkeyttä. On inhimillistä ajatella elämää Sitkun kautta (illalla, viikonloppuna, lomalla,..) ja lykätä eri tekosyillä tässä hetkessä olemista Mutku-sanalla, vaikka meillä on vain tämä hetki tarjolla ja kaikki muu joko oli jo tai on epävarmaa. NLP:ssä harjoittelemme tämän mielentilan saavuttamista (Nytku) eri keinoin ja se on tuottanut paljon päänsärkyä Pasistille.


Sitten tämä "filosofinen" näkemys piti jotenkin tuodaan tarinan muotoon. Jostain takavasemmalta tuli ujon rokkarin tarina (minäkuva?) mieleen ja vielä Munkkiniemen ympäristöön sopivasti sijoittuvaan maisemaan. Samassa paikassa kuvasimme keväällä poikani Arnin lopputyötä (kaksi päivää ennen deadlinea!), josta alla muutamia otteita.


Musiikillisesti Sitkun tavoitteena oli tehdä kolmen soinnun biisi. Helpommin sanottu kuin tehty. Yksinkertaisuus on vaikeata. Alkuun pääsee helposti mutta sitten kohtaat yksinkertaisuuden rajasi ja alat epäillä biisin tehoa. Alkaa henkien taistelu siitä voiko tällaista edes julkaista omalla artisti-nimellä.

Siellä se nyt kuitenkin lepää Juhon maagisen musiikillisen kosketuksen voimasta. Erityisesti kiinnitä huomioto eri korvista kuuluviin Samin taidokkaisiin kitarasooloihin.


Tämä on omistettu Sitkuille, jotka haluavat eroon tuosta ajattelusta.

Otteita Arnin Sitkun musiikkivideolta 04/2021Comments


bottom of page