top of page

Mun Varjo

Olen usean vuoden ajan käynyt itseäni läpi erilaisilla metodeilla mm. NLP. Olen entistä vakuuttuneempi siitä, että suuri osa ongelmistamme johtuu meidän tietämättömyydestä alitajuntamme voimaa kohtaan (tiedostamaton mieli). Usein käytettynä nyrkkisääntönä puhutaan 5/95 jaottelusta eli olemme tietoisia noin 5% ja loput 95% on lievästi tai vahvasti pimennossa meiltä. Tietoinen mieli ei pysty estämään tiedostamattoman mielen painetta hyvässä ja pahassa.


Neitseelliset "syntymäaivomme" ovat tallentaneet toimintamalleja, oletuksia ja asenteita.. ympäristöstämme alusta lähtien selviytymisemme nimissä ja kun siihen lisätään vielä perintötekijämme niin saadaan kunnon soppa aikaiseksi.

Lyhyesti sanottuna päätelmäni on, että jos et tunne itseäsi, et suurella tn. pysty kontrolloimaan toimintaasi ja tulkitset muita väärin, joka johtaa tekoihin ennen kuin ymmärrät mitä teet ja miksi syvällisesti.

Jonkun hyvän meditaation jälkeen Pasistille tuli voimakas tunne, että hänen on pakko tarttua aiheeseen ja sanoittaa asia itselle laulun muodossa. Tulla tietoiseksi alitajunnan ymmärtämisen tärkeydestä ja sen sisältämästä voimasta laulun avulla.

DADAAD-virityksellä pelleillessäni sormet menivät taas johonkin ja sieltä löytyi tällainen tekele.

Pähkäilin pitkään millä kutsuisin tätä alitajunnan peilausta ja prosessia. Jostain syystä mielikuva varjosta alkoi elää tarinassa. Monelle "varjo" merkitsee aivan jotain muuta ja se on usein negatiivis-väritteistä tyyliin "hän oli kuin varjo entisestä" muodossa. Wikipediasta siihen löytyi Varjolle sattumalta tälläinen kuvaus.

Päätin itse kuitenkin muuttaa teeman kaveruudeksi. Musiikki seuraa tiiviisti meditatiivista tunnelmaa. Ihme4set pystyi luovimaan tunnelmassa taidokkaasti.


Mun Varjo on omistettu meille, jotka edes yritämme selvittää itseämme itsellemme ja niille jotka ovat matkakumppaneina ja peileinä tällä matkalla. Kiitos matkakumppanit!
Kotkan studiolla sielunveljet ja niiden varjot.


コメント


bottom of page