top of page

Live at Villa Haka

Kesät on heitelty ja on aika muistella menneitä. Koronarajoitusten vapauden huumassa järjestetty ensimmäinen FFF (Friends, Fools, Family) live-keikkani onnistui toisella yrittämällä yli odotusten 9.4.2022.

Syvä kumarrus siitä vielä kaikille sen onnistumiseen vaikuttaneille. Kaksi heistä olivat tilaisuuden taltioineet ja editoineet Toni / Tomu Records ja poikani Arni.


Nyt tämä Master Piss olisi sitten valmiina katseltavaksi kokonaisuudessaan höpinöiden kera tai sitten paloittain musiikki edellä Pasisti-sivustolta tai sitten suoraan YouTubesta Pasisti-nimellä tai linkistä https://youtu.be/vut-GMjiOIQ .

Tämä julkistus myös kickstarttaa uuden musa-kauden. Jotain tulee ulos varmasti jo syksyn aikana. En tiedä miksi/miten, mutta edelleen Pasistilla näyttää riittävän virtaa sanoittaa ja soittaa elämää läpi. Lisäksi lupaan, että viime kaudella aloiteltu EP eli Experimental Play asenne jatkuu. Mitään kompromisseja ei tehdä, koska ei tarvitse. Ulos tulee sitä mitä sisään tungetaan.


Yksi yhteisöllinen asia näyttää toteutuvan jollain tavalla. Se liittyy Biisiringin (ts. Väsyneet isit) nimellä kulkevaan yhteisölliseen tekemiseen, jossa Pasistikin on mukana. Tuleeko ulos iso pieru vai iso kakka jää kuultavaksi. Ja mihin nämä jäljet johtavat keväällä?


Näillä mennään pimeyttä kohti. Jaksamisia arkeen ja itsensä kuunteluun.


Kesä-parta,-mies,-meri ja -keli.

Comments


bottom of page