top of page

Keikka ke 14.8. On the Rocks Rautatientori (19-)

YES! Vihdoinkin se toteutuu aikamoisen veivauksen jälkeen. Pasistin keikka ihan oikeassa musaklubissa (check!). Edellisestä privaattikeikasta onkin jo pari vuotta aikaa ja sen jälkeen on tehty EP-musaa (Experimental Play) ihan puoli-tosissaan. Nyt laitetaan kaikki mitä lähtee lavalle ja taltioidaan koko paketti samalla. Ilta menee uuden tuotannon parissa. Tsekkaa uusimmat biisit Pasistin sivuilta, Soundcloudista tai Spotifyistä:

Tällä kertaa keskityn laulamiseen, sanojen tulkintaan, ehkä jopa esiintymiseenkin ja soittelen soittimia mahdollisimman vähän.Lämmittelen (yritän ainakin kaikkeni) yleisöä Max Olavin settiin, joka alkaa heti omani jälkeen.

Taustabändi on meillä onneksi sama eli IhmeNeloset (Harri, Juho, Sami, Teemu, Timo).

Siis kaksi keikkaa yhden hinnalla voisi joku sanoa.


Toivottavasti pääset paikalle, sillä tämä voi olla ainutkertainen keikka. Ota ystäviä ja läheisiä mukaan, sillä paikalla on paljon hyviä tyyppejä, joihin olen tutustunut vuosien aikana. Paikkoja on rajatusti eli nappaa lippu talteen välittömästi.


Lämpimästi tervetuloa Pasistin ja Max Olavin keikalle Rautatientorin On the Rocksiin keskiviikkona 14.8. Ovet aukeavat klo 19 ja aloittelen oman settini vähän ennen klo 20.


Pasisti tutulla rantapuulla Munkassa 05/2024

コメント


bottom of page