top of page

Ekat 24h

En nukkunut yhtään laitettuani pasisti.com sivuston liveksi torstai-yönä. Kaikki pyöri mielessä 100x nopeudella. Nousin ylös 0530 perjantaina aamuna tekemään viimeisiä sivuston fiksejä, fiilistelemään ja kuuntelemaan läpi kaikki valmista 12 biisiä pitkästä aikaa. On ihanaa herkistyä omista tekemisistä...onhan teksteissä paljon henkilökohtaisia asioita sisällä, mutta myös kaikki se tuki, jota olin saanut ystäviltäni tämän matkan aikana...on jotain universumin maagista työtä.


Joku oli jo keskiyöllä tunnin sisällä postauksista reagoinut kivasti ja siitä tuli herkkä olo. Sitten jengi alkoi heräillä ja tekstarit, some- ja WhatsApp-viestit seurasivat toisiaan. Ihmisten ihanat kirjoitukset tuntemuksistaan iskivät erityisesti suoraan suoneen. Tuntui mahtavalta pystyä tuomaan iloa ja voimaannuttaa muita... tuntea, että heart to heart (H2H) yhteys oli syntynyt, kappaleen viesti osunut jonnekin with a smile on a face.

SYVÄ KIITOSKUMARRUS!


Kappaleen sisällön innoittamana pääsen nyt yhden kuuntelijan seksiterapeutti-podcastiin ja osallistun kappaleen teeman workshoppiin keväällä. Ihanaa tuntea kun palloja lähtee vierimään eteenpäin musiikin voimalla. Ei muuta kuin omat pallot liikkeelle.


Tähän loppuun musiikin voimasta päivän teemaan. Viimeinen Mannerheim-ristin ritari, Tuomas Gerdt, haudattiin tänään. Lehtitietojen mukaan hän tapasi vaimonsa Lean ollessaan haavoittuneena sairaalassa, jossa hän lauloi Tuomakselle. He olivat yhdessä 65 vuotta.

LAULETAAN SIIS TOISILLEMME.


LifeCoach valmistujaiset tänä syksynä.

Comments


bottom of page