top of page

Kultani herää jo

Tämä kappale on elämäni ensimmäinen itse väsätty Elvis Presley biisi. Tein sen vaimolleni Danjalle huomenlahjaksi. Olin työstänyt tätä ennen hääkappalettamme puoli vuotta all in -mentaliteetilla. Myöhemmin, eräänä viikonloppuna kokeilin mahtoiko mitään jäädä jäljelle ja sieltähän tämä sitten syntyikin varsin vaivattomasti ja antoi uskoa, että lisääkin voisin ehkä saada aikaan tulevaisuudessa.


Ne aamut, jolloin heräät toista ennen ja toteat, että onpa nautinnollinen aamun hetki ja ihana kumppanisi on siinä vieressä. Ne tutut äänet, tuoksut ja toisen läheisyys. Aika pysähtyy ja mielesi vaeltaa vapaasti kunnes toinen vähitellen heräilee. Siinä ei tarvita sanoja. Katse ja kosketus riittävät. Pitkitätte nousemista ja arjen todellisuuden vääjäämätöntä kohtaamista viimeiseen asti kunnes ärsyttävä herätyksen ääni särkee kuplanne.


Monet kappaleistani kertovat arjen pienistä hetkistä, joissa saa ajan pysähtymään. Ajan ja samalla elämän pidentäminen läsnäoloon keskittymisellä on nykyisessä kännykkä-ajassa todellinen haaste.


Tämä kappale on omistettu ajan pysähtymiselle.


The King in the Studio.
Comments


bottom of page